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Variegato Nut-Mix

Lo sapevi che l’Omega 3 non si trova solo nel pesce ma anche nei semi e nelle noci? Proprio per questo, il nostro nuo...

Yomega3

Yomega 3 è un semilavorato in polvere con aroma naturale di yogurt, a ridotto contenuto calorico e fonte di Omega 3. ...

Variegato Mokka Grezzo

Variegato Mokka Grezzo è una deliziosa variegatura al cacao e nocciola con nota di caffè. Conferisce un tocco croccan...

Bruno Grezzo

  Bruno Grezzo è un prodotto completo in polvere che, con la sola aggiunta di acqua, ti permetterà di realizzare un d...

SIGEP 2025

Dal 18 al 22 gennaio saremo presenti al Salone Internazionale della Gelateria, Pasticceria, Panificazione Artigianale...

Variegated Raw Chocolate

With microencapsulated cane sugar. Variegated with a very intense and persistent dark chocolate flavor with grains...

Bakkersvak and Sriha

The enthusiasm and passion for artisanal ice cream continue to guide Disaronno Ingredients' journey through the Euro...

Immerse yourself in the world of trade fairs!

After the stops at SIGEP in Rimini, GELATISSIMO in Stuttgart and InterSICOP in Madrid, the Disaronno Ingredients tea...

Super Gianduia

Conceived from an idea born by chance and/or coincidence, this product was created to help the ice cream maker produc...

SIGEP 2024

The International Exhibition of Ice Cream, Pastry, Artisan Bakery and Coffee (Sigep) took place in Rimini from 20 to...

Interview with Andrea Perucchetti

On the morning of Tuesday 7 November, the interview with the CEO of Disaronno Ingredients Marco Casol and the founder...

Welcome to Alvena: Disaronno Ingredients acquires the company

In the path towards excellence and Made in Italy of Disaronno Ingredients, Alvena has become part of the family. Alv...
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